Het Oosterbadseizoen is voorbij: op vrijdag 3 september sloten wij om 17:00 uur seizoen 2021 af, met gepaste dank aan alle vrijwilligers, sponsors en ons Oosterbadteam. Een seizoen waarin wij weer een aantal nieuwe sponsors mochten verwelkomen.

Sponsors Oosterbad

Dat sponsors enorm belangrijk zijn voor ons bad blijkt wel uit het feit dat wij in de winter het dak boven de kleedkamers kunnen vervangen.
Daarom veel dank aan alle Oosterbadsponsors!

Oosterbad voldoet aan eisen

Dat Aalsmeer een bijzonder natuurzwembad heeft is bekend, en daar mogen we trots op zijn. Het water – uiteraard zonder chloor -wordt met grote regelmaat gecontroleerd en goedgekeurd door Hoogheemraadschap Rijnland.

Niet alleen dat zuivere water voldoet aan alle eisen, ook zijn er controles ín het zwembad. Denk bijvoorbeeld aan brandveiligheid. En natuurlijk gelden er strenge criteria voor onze – dit jaar wéér verlengde – licentie.
We zijn dus goed bezig, óók op milieutechnisch gebied en qua duurzaamheid.

Het Oosterbad is CO²-neutraal. Mede dankzij de Rabo Clubkas-campagne in oktober 2018 konden wij in 2019 zonnepanelen plaatsen die ons (meer dan) alle benodigde energie opleveren.

Groen en duurzaam

Zo wordt en blíjft Het Oosterbad – geheel in lijn met haar omgeving – een milieubewust en duurzaam zwembad dat klaar is voor het volgende seizoen!