Het Oosterbad opent voor de 93e keer
A.s. zaterdag 5 juni kan er weer volop recreatief worden gezwommen in Het Oosterbad en dat is ontzettend goed nieuws op de dag van weer nieuwe versoepelingen.

Wat hebben de medewerkers en bezoekers van het zwembad naar dit moment uitgekeken: een heerlijke duik nemen, van de duikplank af, banen zwemmen: het mag weer! 

Zwembad drijft op vrijwilliger(s)
De officiële opening vindt zaterdag 5 juni om precies 13.00 uur plaats en niemand minder dan de oudste en trouwste vrijwilliger van het natuurzwembad, Piet Rinkel, zal de vlag in top hijsen. Piet vindt het een eer, maar Het Oosterbad is zo trots op hem en álle vrijwilligers dat zij op deze manier in het zonnetje worden gezet en bedankt voor hun enorme jarenlange inzet.

Daarnaast worden de eerste 10 zwemmers getrakteerd op een Italiaans schepijsje van IJssalon Mijdrecht; nog een reden om die duik te komen nemen.

Vol vertrouwen het seizoen in
Het zwembad gaat, ondanks dat er nog beperkingen zijn, vol vertrouwen het komende seizoen tegemoet. Het water is weer gekeurd door de provincie Noord-Holland en als ‘goed’ bestempeld, er kan van start worden gegaan met banen zwemmen en recreatief zwemmen, en in juli zullen de zwemlessen vanuit ‘De Futen’ (de Amstelveense zwemvereniging waarmee een goede samenwerking is) doorgang vinden in Het Oosterbad. 
Bij interesse daarvoor is contact op te nemen met Het Oosterbad.

Evenementen zullen deze zomer nog beperkt blijven ook al wordt er zaterdag 19 juni wél al een spectaculaire clinic ‘Russian Swing’ gegeven door Indoor Cliff Diving.

De medewerkers van het zwembad zien u heel graag weer vanaf aanstaande zaterdag 5 juni, tijdens openingstijden van 13:00 tot 17:00 uur!