Het mag allemaal weer zoals we gewend waren: de deuren van Het Oosterbad gaan weer – als gewoonlijk – half mei open. Zonder enige beperkingen; gewoon weer ouderwets plonzen in ons natuurbad.

Abonnementen in voorverkoop
Om 13.00 uur wordt de Oosterbadvlag weer in top gehesen en zijn we weer klaar voor een geheel nieuw seizoen met alle evenementen die u van ons gewend bent.
Tot en met dinsdag 31 mei zijn de abonnementen weer in de voorverkoop en kunt u het hele zomerseizoen in- en uitlopen zonder elke keer te hoeven betalen. Gemakkelijk voor iedereen. Het enige dat nodig is voor een abonnement is een pasfoto.

Samen, ook het beslissen
Voordat we echt open kunnen moet er een jaarvergadering zijn geweest zodat de vele leden de besluitvorming van het bestuur kunnen goedkeuren.
Het zou jammer zijn als de opkomst laag is; zo’n vergadering mondt namelijk altijd uit in een heel gezellige avond. Noteer dus vast in uw agenda: donderdagavond 7 april in The Beach, Aalsmeer.
Na afloop wordt er een gezellige pubkwis georganiseerd.

De handen uit de mouwen
Op zaterdag 7 mei a.s. wordt er weer door een grote club vrijwilligers geboend en gesopt om het Oosterbad schoon te maken voor het komende seizoen. Dat is altijd een hele klus maar vele handen maken licht werk.
Denkt u ik wil wel een zaterdag helpen, meld u dan aan bij Dirk Piet.

Profiteren van winterwerkzaamheden
Er wordt nooit stilgezeten ook al is het bad ’s winters gesloten. Zo zijn de oude daken van de dames- en herenkleedkamers en het werkhok vernieuwd, zodat die weer onderhoudsvrij zijn.

Sportief lol maken
De evenementen die zullen plaatsvinden komend seizoen zullen zijn zoals u van ons gewend bent. Zo zal o.a. de Zwemvierdaagse met alle leuke randactiviteiten weer worden gehouden, net als het Midzomernachtzwemmen.
De data voor alle evenementen vindt u op onze website, onze Facebookpagina of in de Nieuwe Meerbode.

Wij hopen op een spetterend 94e seizoen en zien u graag op de Mr Jac Takkade 1!

Met sportieve groet,
Loekie Brommer
Hoofd zwemzaken/zwem-ABC
Het Oosterbad